DBSF
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum11.

Instagram

Title image

Het beste online schoolfeest

Heb jij de buren al gewaarschuwd? Thuis het dak er online af feesten!

Met de hele school meezingen tijdens het foute meezing kwartier? Het kan tijdens het beste online schoolfeest! Want ook al is het allemaal even anders, de behoefte aan een knalfeest blijft onveranderd.
Met het beste online schoolfeest concept kunnen kun je als school nog steeds met elkaar een feestje vieren, maar dan online.  

Hoe werkt het?
De studio wordt opgebouwd in jullie eigen schoolaula, zo vindt het schoolfeest toch ‘fysiek’ op school plaats. Het schoolfeest wordt gestreamd via een afgeschermd kanaal (YouTube, Vimeo, etc.) en de leerlingen kunnen met hun eigen (teams)account inloggen op een speciaal ingericht schoolfeest-kanaal.
Hier kunnen leerlingen (gemodereerd) met elkaar chatten en… (nu komt het): we kunnen de leerlingen daardoor ook live in beeld brengen op de TV-schermen achter de DJ. Hierdoor wordt de uitzending interactief en kan iedereen ‘gewoon’ deelnemen aan het ‘foute meezing kwartier’, het ‘doe-je-dans’ blok en de Limbo-contest! Dus hang een paar slingers op, trek een ‘kek’ pakje aan, zet je koptelefoon op en gaan!!! 

ONZE TARIEVEN

 • Online Schoolfeest
 • N.o.t.k. Tarieven op aanvraag.
 • DBSF Party crew
  Licht en geluid
  DJ Booth
  Rookmachine
  Livestream-Gear
  Op- en afbouw
  Transport
 • Dit krijg je