DBSF
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum11.

Instagram

Schoolfeesten

ONZE INGREDIËNTEN

Waanzinnige schoolfeesten organiseren kunnen we als ‘de beste’. Door onze jarenlange ervaring weten we wat een geslaagd schoolfeest nodig heeft.

PROMOTIE

Alle leerlingen enthousiast krijgen voor een schoolfeest wordt steeds lastiger. Daarom helpen wij de school met gave promotiemiddelen en acties om ervoor te zorgen dat niemand het schoolfeest wil missen!

APPARATUUR

We gebruiken professionele apparatuur om de school compleet om te bouwen tot een kleine 'Ziggo Dome'. Zo kunnen we in combinatie met een tof concept of thema, de beleving helemaal compleet maken!

FEEST

Tijdens het feest draaien we verzoekjes, actuele hits en coole remixen afgestemd op het karakter van school. Met veel interactie willen we iedereen activeren en een waanzinnig schoolfeest laten beleven!

OP- EN AFBOUW

Ons team is ruim van tevoren aanwezig om ook met onvoorziene uitdagingen om te kunnen gaan. Het feest kan zo op de afgesproken tijd beginnen en anderhalf uur na het schoolfeest staan we meestal weer buiten.

ONZE HERINNERINGEN

Walburg College – Kerstgala dec ‘22
Jan Tinbergen College – Schoolfeest Festivibes met Ronnie Flex & Freddy Moreira – april ‘22
Norbertus Gertrudis Mavo – Opening nieuwe schoolgebouw – juli ‘22
_Q5I2799
_Q5I0323
Willem de Zwijger Papendrecht - Eindfeest – juli ‘22
236
SCHOLEN
5732
FEESTEN
49876
DANSENDE LEERLINGEN
678654
GERDRAAIDE PLAATJES

ONZE VERANTWOORDING

Zo houden we het verantwoord

OOK EEN FEESTJE VOOR HET GEHOOR!

We voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor het creëren van een geweldig feest, een gezond geluidsniveau vinden we ook erg belangrijk. Niet voor niets hebben we in 2016 onze handtekening gezet onder het convenant ‘Preventie Gehoorschade’ dat is opgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Dat houdt in dat wij er alles aan doen om te zorgen dat leerlingen op een schoolfeest op een veilige manier genieten van muziek. We houden ons ten alle tijden aan de decibelnorm van ‘Veilig geluidsniveau in de vrije tijd’ en monitoren deze norm tijdens het schoolfeest met een professionele decibelmeter.

We zetten ons actief in om leerlingen bewust te maken voor de gevaren van gehoorschade. We werken samen met oordoppenleverancier NOIZEZZ, zodat we leerlingen op elk schoolfeest gehoorbescherming kunnen bieden voor een betaalbare prijs.

Ten slotte letten we op de stijl van de muziek (die we altijd matchen aan het karakter van de school) en op de interactie onder de leerlingen. Zo proberen we ervoor te zorgen dat iedereen met een positieve vibe het schoolfeest verlaat.

Lees hier ons interview met ‘Gezonde School’ over onze inzet en visie op het voorkomen van gehoorschade tijdens schoolfeesten.  

Lees meer

ONZE FEESTPAKKETTEN

Voeg een extra beleving toe aan je schoolfeest met één van onze toffe feestpakketten, zoals Ibiza Sunset Vibes, Powderfest of het DBSF Feestcafé. Wij zorgen onder meer voor een partycrew met een DJ, licht en geluid en een DJ-booth. Alle pakketten zijn kostenneutraal samengesteld. Dit betekent dat het schoolfeest zichzelf betaalt door de verkoop van entreekaarten en de baromzet. Is er meer budget? Tof, dan kunnen we het schoolfeest verder aankleden met special effects, meer verlichting of zelfs optredens van bekende artiesten.  

De beste muziek bij je thuis

DeBesteSchoolfeesten
op 
Spotify!

Je vindt DeBesteSchoolFeesten ook op Spotify met verschillende afspeellijsten. Fijne tracks om te luisteren terwijl je huiswerk maakt of om even helemaal uit je plaat te gaan. Ook staan er afspeellijsten die de sfeer en invulling van een schoolfeest goed weergeven. De afspeellijsten worden maandelijks up-to-date gehouden.

Spotify

ONZE THEMA’S

Een thema kan ook een leuke invulling zijn voor het schoolfeest. Dit kun je afstemmen op de tijd van het jaar, maar een ‘tropical party’ in de winter is natuurlijk ook leuk! Voor de meeste thema’s hebben we leuke ideeën ter inspiratie of zelfs al concrete decoratie en ‘give-away’ pakketten samengesteld. Heb je andere ideeën of wensen, laat het ons weten want als het om feesten gaat, is niets ons te gek!

“Een ONLINE open dag… we vonden het spannend en lastig om ons te onderscheiden. DeBesteSchoolfeesten heeft ons volledig ondersteund en zorg gedragen voor het produceren van een informatie avond voor de ouders en een open dag voor de leerlingen. De verschillende (ONLINE) producties waren creatief, kwalitatief en onderscheidend!”

Dhr. Martin de Vries (Afdelingsleider onderbouw - Rijnlands Lyceum Wassenaar) 

“Ondanks dat DeBesteSchoolfeesten de grootste schoolfeesten verzorgd, gaan ze ook al jaren voor ons tot het uiterste om ook (slechts) 100 leerlingen een fantastisch schoolfeest te bezorgen. Dat ze daar geen onderscheid in maken vinden we echt heel gaaf!“

Wesley Kroon (Docent L.O Willem de Zwijger – Hardinxveld Giessendam)

“Al 25 jaar organiseren we de schoolfeesten samen met DeBesteSchoolfeesten. Geen idee hoe ze dat doen, maar elk jaar weer weten ze zichzelf te overtreffen. Ze zijn flexibel, denken met je mee en letten ook op de kleine details waardoor je echt ontzorgd wordt.”

Koen en Rob (feestcommissie RSG ’t Rijks Bergen op Zoom)

ONZE EXTRA'S

Confetti Gun

€100,-

Rookmachine

€35,-

Spiegelbol Groot

€17,50

Mantis

€80

DBSF / Tips & Tricks

Zo organiseer je een WAANZINNIG schoolfeest! 

Download het gratis draaiboek vol handige tips en tricks om jouw schoolfeest waanzinnig te maken! We hebben alle kennis en ervaring, die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan, verwerkt in dit draaiboek. Je vindt er niet het antwoord op al je vragen, je vindt er vooral veel vragen waar het antwoord je gaat helpen bij de organisatie en het vormgeven van het schoolfeest.

Download