Onze (top) partners!

We vinden het super stoer dat onze partners met ons willen samenwerken!
Want de enthousiaste, flexibele, professionele en transparante houding die wij onszelf aanmeten, vragen we ook van onze partners. Gelukkig zitten we allemaal op één lijn en hebben we maar één doel voor ogen; de school een waanzinnig schoolfeest bezorgen! Het zijn dan ook echte ‘top’ partners!
Schoolfeest
Kiekjes Kubus is onze vaste partner als gaat om het verzorgen van photobooths op schoolfeesten. Ze werken met professionele spullen en hebben alles goed doordacht. Zo kunnen leerlingen de fotostrip ook naar zichzelf mailen om later op social media te posten. De photobooth is ontstaan uit hun passie voor fotografie! Zo zijn ze ook te boeken voor trouwreportages en in hun winkel/fotostudio kun je ook voor advies of gave shoots terecht.Naar hun website!
Schoolfeest
Thunderplugs® is een toffe oordoppen leverancier uit Amsterdam. Deze enthousiaste ondernemers, “muzikanten van beroep”, hebben als missie om comfortabele oordoppen op de markt te brengen voor de prijs van een colaatje.
Zo willen ze de drempel verlagen om oordoppen aan te schaffen zodat ook scholieren en daarmee (toekomstig) festival/concert bezoekers zichzelf kunnen beschermen tegen hard geluid. Naar hun website!
Verantwoord feesten vinden we super belangrijk! Want we verzorgen elk feest vanuit de verantwoordelijkheid die school draagt voor de leerlingen. Daarom zijn we partner geworden van ‘Alles is gezondheid…’, een programma van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor een vitaler en gezonder Nederland. Met dit partnerschap kunnen we een concrete invulling geven aan onze behoefte en visie op verantwoorde schoolfeesten!
Naar hun website!
Lever Reizen is een specialist in het organiseren en verzorgen van wintersport vakanties voor middelbare scholen. Maar het zijn vooral super gemotiveerde mensen die zich, mede door hun fantastische contacten met busmaatschappijen, accommodaties, skiverhuur, etc.,  maximaal inzetten om elk jaar meer dan 150 scholen, keihard te laten genieten in de sneeuw! Wil je met school op de wintersport? Laat dit dan, wat ons betreft, vooral door Lever Reizen organiseren!
Naar hun website!
De enthousiaste beveiligers van Uniseco zijn ‘echte’ professionals. Ook al zijn het vaak behoorlijke ‘klerenkasten’, ze weten met een vriendelijke uitstraling de gezelligheid van het feest te waarborgen en zelfs te stimuleren zonder een stempel op de avond te drukken.
Met hun gepaste uitstraling naar ouders, docenten en natuurlijk de leerlingen passen beveiligers van Uniseco binnen de verantwoorde context waarin wij graag schoolfeesten willen verzorgen.
Naar hun website!
schoolfeest
Sinds de start in 2014 heeft Dedicated Bookings zichzelf gepositioneerd als een succesvol full service boekingskantoor met een divers aanbod aan artiesten. Het kantoor opereert internationaal en werkt met vooraanstaande artiesten, maar heeft ook bewezen getalenteerde artiesten succesvol naar de top van de markt te kunnen begeleiden. Dedicated Bookings werkt samen met DBSF om gave artiestoptredens op schoolfeesten mogelijk te maken.
Naar hun website!
De mannen van Chipta zijn inmiddels het begrip ‘start up’ ontgroeit. Ze zijn hun eigen ticketing service begonnen om de alsmaar stijgende service fee (de prijs bovenop de ticketprijs) het hoofd te kunnen bieden. Daarom zijn ze nu de voordeligste ticketing service met gratis scanners en de beste service van Nederland. We zijn met Chipta gaan samenwerken om online kaartverkoop voor schoolfeesten te kunnen realiseren.
Echt heel gaaf!
Naar hun website!

we helpen je graag verder

Wil je meer informatie of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen, dus ook ’s avonds en in het weekend.

078-8420341

info@debesteschoolfeesten.nl