DBSF
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum11.

Instagram

Title image

Partners

DE (BESTE) PARTNERS!

Dankzij een uitbereid netwerkt van ‘de beste’ partners, kunnen we scholen maximaal ontzorgen! Want de enthousiaste, flexibele, professionele en transparante houding die wij onszelf aanmeten, vragen we ook van onze partners. Gelukkig zitten we allemaal op één lijn en hebben we maar één doel voor ogen; de belangrijkste momenten waanzinnig maken 

BRN Brandbeveiliging

BRN Brandbeveiliging is de specialist als het gaat om brandveiligheid en bedrijfshulpverlening binnen bedrijven en instellingen. Voor DBSF leveren zij gecertificeerde brandwachten die de inzet van rookmachines mogelijk maakt en de brandveiligheid op scholen gewaarborgd blijft, ook al worden de rookmelders tijdelijk uitgeschakeld.  

Feest Photobooth

De photobooths van FeestPhotobooth zijn regelmatig op ‘onze’ schoolfeesten te vinden. Hun moderne booths, die er ook nog eens gaaf uitzien, gaan ook zij helemaal los tijdens een feest. Eigenlijk is niets hun te gek! De photobooths blijven maar flitsen en waanzinnige foto’s uitprinten dus je hoeft zelf maar één ding te doen: Say cheese 

Young Impact

Young Impact reist het hele land door om jongeren in actie te laten komen voor thema’s als klimaat, maatschappij, diversiteit, gelijke kansen en gezondheid. Eenmalig of blijvend. Dat doen ze met themacampagnes, programma’s op scholen én evenementen. Wij ondersteunen Young Impact bij de School Take-Overs. 

Lever Reizen

Lever Reizen is specialist in het verzorgen van wintersportvakanties voor middelbare scholen. Met een groot netwerk, knotsgekke reisleiders en skileraren, laten ze jaarlijks meer dan 150 scholen keihard genieten in de sneeuw! Wij gaan elk jaar mee op reis met ons concept Powderfest! Je eigen schoolfeest in de sneeuw!  

Massa Verhuur

Zodra een evenement ‘echt’ serieuze vormen aanneemt, schakelen we de hulp van Massa verhuur in. Zij houden van eenvoud en kwaliteit en daardoor is er nooit goed. Met alle oplossingen voor de grote(re) feesten in huis, helpen ze ons bij de levering van dranghekken, stagebarriers, festival meubilair of grote decoratieve elementen. 

Noizezz

Samen met partner NOIZEZZ zetten we ons er voor in dat leerlingen van muziek kunnen genieten op een voor het oor veilige manier. De oordoppen van NOIZEZZ worden tijdens ‘onze’ schoolfeesten aangeboden voor de prijs van een cola’tje. Niet omdat het nodig is, maar om bewustwording te creëren over de gevaren van hard geluid.  

RF Shows

RF Shows is onze technische partner. Alle techniek voor schoolevenementen komt bij hen uit de schappen vandaan. Door hun uitgebreide en continue vernieuwende voorraad kunnen ook wij ons aanbod blijven vernieuwen. Dat zorgt ervoor dat we onszelf kunnen blijven uitvinden om het ‘beste’ schoolfeest te verzorgen, iedere keer weer. 

Support Markt

Bedenk het en zij hebben het. SupportMarkt is als verhuursuper voor evenementenmakers onze vaste leverancier voor allerlei soorten meubilair en decoratieve elementen. Nee kennen ze niet en ze denken altijd met ons mee om unieke diploma-uitreikingen of gave thema feesten, van maximale beleving te kunnen voorzien.  

Uniseco

De enthousiaste beveiligers van Uniseco zijn ‘echte’ professionals. Ook al zijn het vaak behoorlijke ‘klerenkasten’, met hun gepaste en vooral vriendelijke uitstraling naar ouders, docenten en natuurlijk de leerlingen, passen de beveiligers van Uniseco binnen de verantwoorde context waarin wij graag schoolfeesten willen helpen verzorgen. 

ICP

In opdracht van I Care Producties helpen we de school Take Overs te verzorgen van Young Impact. Zij ontwikkelen en produceren mediaconcepten (video & events) die impact maken. Dat doen zij het liefst met een zo groot mogelijk bereik door grote publieksevenementen, groot entertainment op televisie en via online campagnes.