DBSF
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum11.

Instagram

Title image

Over ons

DeBesteSchoolfeesten verzorgd al ruim 25 jaar schoolfeesten op middelbare scholen in Nederland. Uit de vaste en veelal vertrouwde relaties die in de loop der jaren zijn ontstaan hebben wij ons tot een totaal partner voor scholen kunnen ontwikkelen. Of het nu gaat om het realiseren van een waanzinnig schoolfeest, een onderscheidende open dag, een gedenkwaardige diploma uitreiking of een ander tof evenement, wij hebben de ervaring en expertise in huis om scholen maximaal te ontzorgen en te versterken.  

Colorful sounds

ONZE MISSIE

De belangrijkste momenten waanzinnig maken! De schoolfeesten, de schooluitjes en natuurlijk de diploma-uitreiking, het zijn belangrijke momenten die een leerling zich zal herinneren. Wij zien het als onze missie om deze momenten, waanzinnig te maken!

ONZE FILOSOFIE

Met veel enthousiasme, creativiteit en een hoog kwaliteitsniveau zetten wij in op het opbouwen van lange termijn relaties met middelbare scholen om hen maximaal te ontzorgen en evenementen te realiseren die een succes zijn voor de leerlingen én de school. 

DBSF kantoor