Over ons

Ons werk is feestjes bouwen… hoe gaaf is dat! Een goed en geslaagd schoolfeest verzorgen is wel een vak apart en vooral heel belangrijk! We hebben in de afgelopen 25 jaar geleerd dat een geslaagd schoolfeest bijdraagt aan de sfeer en tolerantie op school.

Leerlingen, docenten en conciërges ontmoeten elkaar tijdens een schoolfeest in een andere setting op een andere manier. Nogal een verantwoordelijkheid die we erg serieus nemen. Daarom gaan we bij elk feest tot het uiterste om op een professionele en verantwoorde manier leerlingen het beste schoolfeest te bezorgen op en namens hun eigen school.

onze missie

Wij willen op een professionele en verantwoorde wijze leerlingen het beste schoolfeest bezorgen op en namens hun eigen school.

onze filosofie

Het beste schoolfeest geeft het schoolgebouw een andere bestemming. Hierdoor komen leerlingen en docenten in een andere setting op een andere manier met elkaar in contact. Door een gezellige en positieve vibe te creëren kunnen we naar een ‘wij’ gevoel toewerken dat weken na het feest nog z’n een uitwerking heeft op de tolerantie binnen de school.

Wij vinden het daarom belangrijk om verantwoorde feesten te verzorgen. Zo letten wij tijdens het feest goed op de stijl van de muziek die we draaien, de interactie met en onder de leerlingen, maar ook letten we op het volume van onze muziek. Elke show is standaard uitgerust met een decibelmeter zodat we de trommelvliezen verantwoord kunnen laten trillen.

Al met al willen we er dus voor zorgen dat de leerlingen een waanzinnige avond beleven die ook voor de school zelf een groot succes is!

we helpen je graag verder

Wil je meer informatie of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen, dus ook ’s avonds en in het weekend.

078-8420341

info@debesteschoolfeesten.nl