Abbonneer je op ons youtube kanaal en zet jezelf vast in de wachtrij voor de livestream!

Het eerste online schoolfeest!

De afgelopen weken hebben jullie met veel inzet en doorzettingsvermogen je aangepast aan een bizarre situatie. Gelukkig mogen jullie vanaf 2 juni weer naar school, maar toch zal ook dit (met alle maatregelen) wel even wennen zijn en daarom veel van jullie vragen. Om voor die tijd nog één keer stoom af te kunnen blazen willen we wederom een ONLINE schoolfeest organiseren en wel vanuit… Madurodam! Dus hang een paar slingers op, trek een ‘kek’ pakje aan, zet je koptelefoon op en gaan!!!
Schoolfeest
Schoolfeest

ARTIEST OPTREDENS

Bij deze 2e editie komen weer waanzinnige artiesten in actie. Niemand minder dan Tom van der Weerd (Club Ondersteboven), The Boy Next Door en Dansado en de Feestneger gaan zorgen voor toffe en vooral interactieve optredens! Als DeBesteSchoolfeesten ‘most wanted artists’ hebben ze het afgelopen schooljaar met grote regelmaat opgetreden op de schoolfeesten die wij hebben helpen verzorgen. En van al die optredens hebben we één ding wel geleerd.. ze gaan knetter hard!!
schoolfeest
Schoolfeest
Schoolfeest

HOE Werkt het?

> Vertel je klasgenoten, docenten en vrienden over deze fissa!

> Hang slingers op en regel wat drinks en snacks voor jezelf

> Kleed je mooi aan.. kan die hoodie ook eens in de was!

> Sluit je op donderdag 28 mei om 20:30 uur op in je slaapkamer

> Join onze stream en ga 2uur lang heerlijk uit je stekker!

De Beste Schoolfeesten
Bekijk hier de RECAP van het ‘eerste’ eerste ONLINE schoolfeest!

we helpen je graag verder

Wil je meer informatie of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen, dus ook ’s avonds en in het weekend.

078-8420341

info@debesteschoolfeesten.nl