DBSF
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum11.

Instagram

De school ontzorgen en versterken, dat kunnen wij als ‘de beste’!

Elke leerling verdient een gedenkwaardige diploma-uitreiking. Gelukkig is het ook in deze uitdagende tijden nog steeds mogelijk om leerlingen een tof afscheid en een bijzondere herinnering mee te geven. Wat dacht je van een drive-in of drive-through diploma-uitreiking, een uitreiking op een podium in de school met persoonlijke videoberichten van docenten of een diploma partybus die de leerlingen bij hun voordeur verrast? We zitten boordevol ideeën om scholen ook dit jaar te helpen bij waardige, toffe diplomauitreikingen (uiteraard volledig corona-proof). 

Willem de Zwijger

Papendrecht

Hoe beloon je leerlingen die hard voor hun diploma hebben gewerkt? Nou laat dat maar aan de locaties van Willem de Zwijger uit Papendrecht én Hardinxveld-Giessendam over.

Diploma-uitreikingen 2.0!
Want dit waren gave projecten om uit te mogen voeren! Shelters, vlondervloeren, bar met ‘ijskoude’ drankjes, verse gebakken hamburgers, onze eigen DBSF DJ’s, Silent disco, heerlijk schepijs en natuurlijk gave aankleding. Het was voor ons een totaalproductie waarbij we super trots zijn op het resultaat. En of ook wij de hamburgers hebben geproefd? Ja natuurlijk!

Bekijk de gave aftermovie van deze waanzinnige diploma-uitreikingen!

Bekijk hun website

EYE College

Capelle aan den IJssel

Het Eye College uit Capelle aan den IJssel wilde de diploma-uitreiking van dit jaar net iets meer cachet geven en schakelde onze hulp in.

Met een spectaculaire entree, een feestelijke versierde aula en een mooi ingericht podium kreeg het schoolgebouw een waanzinnige uitstraling.

Bekijk hun website

Calvijn College

Amsterdam

Het Calvijn College in Amsterdam is door DeBesteSchoolFeesten volledig ontzorgd. In de gymzaal hebben we twee zalen gecreëerd waar om-en-om diploma-uitreikingen plaatsvonden. Naast een professionele afdekvloer, hebben we ook zorg gedragen voor al het meubilair, de decoratie (bloemen, ballonnen, achtergrond banners etc.), een gaaf podium voorzien van licht en geluid en een hippe photobooth waar de leerlingen met hun diploma konden shinen! 

Bekijk hun website

Einstein Lyceum

Hoogvliet

Voor het Einstein Lyceum in Hoogvliet hebben we een gaaf totaalconcept verzorgd. De diplomauitreiking vond plaats in de aula waar in drie dagen tijd elke 30 minuten 10 leerlingen hun diploma uitgereikt kregen onder begeleiding van een persoonlijk videobericht van hun docent. Na de uitreiking konden de leerlingen nog even ‘naborrelen’ bij een foodtruck.

Een bijzonder element bij deze diploma-uitreikingen, waren de vooraf opgenomen 150 videoboodschappen. De mentoren van de leerlingen hebben namelijk een persoonlijke video boodschap ingesproken voor iedere leerling, die tijdens de diploma-uitreikingen werden afgespeeld. Heel persoonlijk, heel echt en dat werd vaak emotioneel in de zaal. Wij hebben geholpen bij de opnames van de video’s en de technische productie tijdens de diploma-uitreikingen.

Bekijk hun website

College De Brink

Laren

Hoe bezorg je leerlingen een unieke diploma-uitreikingen als de scholen gesloten zijn? Dan stap je natuurlijk in de Diploma Partybus van DeBesteSchoolfeesten! Dat deed College De Brink en dat heeft Laren en omgeving geweten. Twee dagen lang reden er 2 grote bussen door de regio om bij elke voordeur een unieke unieke diplomauitreiking te verzorgen. Compleet met feestelijke muziek, een rode loper, ballonnen, confetti, een fotoshoot, tekenmoment én een persoonlijk woord van de mentor, het kon niet op!

Bekijk de foto’s en de gave aftermovie voor dit bijzondere event!

Bekijk hun website

Subscribe To The Newsletter