WIL JIJ HET BESTE
SCHOOLFEEST
ORGANISEREN?

Organiseer je schoolfeest dan samen met DBSF! Met aantrekkelijke tarieven, vernieuwende concepten en een duidelijke werkwijze, helpen wij met het organiseren van waanzinnige schoolfeesten, die een succes zijn voor de leerlingen en de school!
Button_promo
schoolfeest organiseren

onze ingrediënten

Waanzinnige schoolfeesten verzorgen doen we vaak en al een hele lange tijd!
We weten dus uit ervaring welke ingrediënten een tof en vooral geslaagd schoolfeest nodig heeft.
entertainment_en_muziek
MUZIEK & INTERACTIE

We draaien verzoekjes, de vetste hits en coole remixen om er een tof schoolfeest van te maken. Voeg daar veel interactie vol hippe dansjes aan toe en het wordt een waanzinnig geslaagd schoolfeest!

concept_en_promotie
PROMOTIE VAN JE FEEST

Alle leerlingen enthousiast krijgen voor een schoolfeest wordt steeds lastiger. Daarom helpen wij de school met gave promotiemiddelen en acties om ervoor te zorgen dat niemand het schoolfeest wil missen!

licht_en_geluid
LICHT & GELUID

We gebruiken moderne apparatuur om de school compleet om te bouwen tot een hippe discotheek. Zo kunnen we in combinatie met een tof concept of thema, de beleving helemaal compleet maken!

opbouwen_en_afbouwen
OP EN AFBOUW

Met professionele spullen heeft ons ingespeelde team een show in ‘no time’ opgebouwd. Het feest begint dus op de afgesproken tijd en anderhalf uur na het laatst gedraaide plaatje staan we weer buiten.

236
Scholen
5732
Feesten
493823
dansende leerlingen
595742759
gedraaide plaatjes

onze concepten

Voeg een extra beleving toe aan je schoolfeest met één van onze toffe concepten.
Alle concepten zijn helemaal van deze tijd en zorgen voor veel interactie tussen leerlingen en docenten. Ga voor één van onze concepten of verzin een speciaal thema en maak je schoolfeest vernieuwend, afwisselend en zelfs onvergetelijk!!
XITE
CAS
DBSF Logo nieuw zwart
SDP
Hallo, wij zijn DBSF!

Ons werk is feestjes bouwen… hoe tof is dat! Een goed en geslaagd schoolfeest verzorgen is wel een vak apart en vooral heel belangrijk! We hebben in de afgelopen 25 jaar namelijk geleerd dat een geslaagd schoolfeest bijdraagt aan de sfeer en tolerantie op school.

Leerlingen, docenten en conciërges ontmoeten elkaar tijdens een schoolfeest in een andere setting op een andere manier. Nogal een verantwoordelijkheid die we erg serieus nemen. Daarom gaan we bij elk feest tot het uiterste om op een professionele en verantwoorde manier leerlingen het beste schoolfeest te bezorgen op en namens hun eigen school. En stilletjes zijn we behoorlijk trots dat we dat op heel veel scholen mogen doen!

schoolfeest

onze werkwijze

Aangezien het letterlijk en figuurlijk gaat om het bouwen van een feest, gaan we graag persoonlijk met jullie om.
Op die manier kunnen we op een open en directe manier met elkaar communiceren en voorkomen we teleurstellingen.

Kennismaking

We komen graag bij de school op de koffie om elkaar en de locatie beter te leren kennen. Dat geeft ons de gelegenheid om uit te leggen wat ons drijft om schoolfeesten te verzorgen, maar ook om een goed en compleet beeld van de school te krijgen. Hoe beter wij het karakter van de school begrijpen, hoe beter wij kunnen meedenken met het invullen van het schoolfeest.

Ideeën

Bij het vormgeven van een schoolfeest beginnen we graag met het bedenken van een thema rond het feest. Zo hebben we vier kant en klare concepten ontwikkeld waar we gelijk mee aan de slag kunnen maar misschien zijn er wel andere leuke ideeën. Er zijn genoeg manieren om een schoolfeest vernieuwend in te vullen en daar denken wij graag, samen met jullie, in mee!

Offerte

Na alle ideeën, wensen en mogelijkheden te hebben geïnventariseerd gaan we bekijken of dit binnen budget gerealiseerd kan worden. We zijn graag transparant over onze tarieven zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Meestal kunnen we gelijk een prijs communiceren maar soms nemen we alle informatie mee naar huis en doen we later een passend voorstel.

Voorbereiding

We plannen samen het feest en gaan dit goed voorbereiden. We zorgen voor promotiemiddelen om alle leerlingen in de feeststemming te krijgen, maar we gaan ook in op praktische zaken voor het feest zelf. Het is belangrijk dat we allemaal weten wat ons die dag te wachten staat zodat alles soepel verloopt en we terug gaan kijken op een onwijs geslaagde avond!

Party time

Tijd voor een waanzinnig schoolfeest! Dankzij de voorbereiding staat de show binnen ‘no time’ opgebouwd en kunnen we volgens plan beginnen. Tijdens het feest blijven we met elkaar in gesprek om waar nodig, snel te kunnen reageren. We zijn scherp op de sfeer en het volume middels een decibel meter, om het feest verantwoord los te laten barsten!

Evaluatie

Met elke school bouwen we graag een lange relatie op en streven daarom naar 100% klanttevredenheid. Het evalueren van een schoolfeest vinden wij dus super belangrijk. Complimenten krijgen is fijn maar we zijn vooral geïnteresseerd in eventuele punten die minder goed zijn verlopen. Met onze kritische houding willen we maximale kwaliteit blijven nastreven.

belons

we helpen je graag verder

Wil je meer informatie of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen, dus ook ’s avonds en in het weekend.

078-8420341