WIL JIJ HET BESTE
SCHOOLFEEST
ORGANISEREN?

Organiseer je schoolfeest dan samen met DBSF!
Met toffe concepten die kostenneutraal zijn samengesteld, een duidelijke visie en een super flexibele houding hebben wij maar één doel! Jou helpen met het organiseren van waanzinnige schoolfeesten die een succes zijn voor de leerlingen én de school!
schoolfeest organiseren

onze ingrediënten

Waanzinnige schoolfeesten verzorgen doen we vaak en al een hele lange tijd!
We weten dus uit ervaring welke ingrediënten een tof en vooral geslaagd schoolfeest nodig heeft.
PROMOTIE

Alle leerlingen enthousiast krijgen voor een schoolfeest wordt steeds lastiger. Daarom helpen wij de school met gave promotiemiddelen en acties om ervoor te zorgen dat niemand het schoolfeest wil missen!

APPARATUUR

We gebruiken professionele apparatuur om de school compleet om te bouwen tot een hippe discotheek. Zo kunnen we in combinatie met een tof concept of thema, de beleving helemaal compleet maken!

HET FEEST

Tijdens het feest draaien we verzoekjes, actuele hits en coole remixen afgestemd op het karakter van school. Met veel interactie willen we iedereen activeren en een waanzinnig schoolfeest laten beleven!

OP EN AFBOUW

Ons team is ruim van tevoren aanwezig om ook met onvoorziene uitdagingen om te kunnen gaan. Het feest kan zo op de afgesproken tijd beginnen en anderhalf uur na het schoolfeest staan we meestal weer buiten.

236
Scholen
5732
Feesten
493823
dansende leerlingen
595742759
gedraaide plaatjes

onze verantwoording

Verantwoord feesten vinden we super belangrijk! Daarom zijn we partner geworden van ‘Alles is gezondheid…’, een programma van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor een vitaler en gezonder Nederland.

Daarmee hebben we onze handtekening gezet onder het actieplan ‘preventie gehoorschade’. Dat betekend dat we ons conformeren aan de decibel(dB) norm van ‘Veilig geluidsniveau in de vrije tijd’ welke wordt erkend door de Nationale Hoorstichting. Tijdens het feest meten we het volume continue met een dB-meter. Ook zetten we actief in op bewustwording over de gevaren van gehoorschade en zetten we op elk feest een ‘Thunderplugs automaat’ neer. Hier kunnen leerlingen betaalbare en gecertificeerde oordoppen scoren voor de prijs van een ‘colaatje’.
Tot slot letten we op de stijl van de muziek die we altijd matchen aan het karakter van de school en op de interactie onder de leerlingen. Zo proberen we ervoor te zorgen dat iedereen met een positieve vibe het feest verlaat.

Meer info?

We zijn geïnterviewd door ‘Gezonde School’ over onze inzet en visie op het voorkomen van gehoorschade tijdens schoolfeesten.

Lees meer!

onze concepten

Voeg een extra beleving toe aan je schoolfeest met één van onze toffe concepten.
Alle concepten zijn helemaal van deze tijd en zorgen voor veel interactie tussen leerlingen en docenten. Ga voor één van onze concepten of verzin een speciaal thema en maak je schoolfeest vernieuwend, afwisselend en zelfs onvergetelijk!!
DBSF Logo nieuw zwart

Hallo, wij zijn DeBesteSchoolFeesten!

Ons werk is feestjes bouwen..! Hoe gaaf is dat?! Bijna elke week mogen we op een school ergens in Nederland een waanzinnig feest verzorgen. Maar een geslaagd schoolfeest verzorgen voor de leerlingen én de school, is een vak apart en vooral heel belangrijk! We hebben in de afgelopen 25 jaar namelijk geleerd dat een geslaagd schoolfeest bij kan dragen aan de sfeer en tolerantie op school. Dit komt omdat leerlingen, docenten en conciërges tijdens een schoolfeest elkaar in een andere setting op een andere manier ontmoeten.

Nogal een verantwoordelijkheid die we erg serieus nemen! Daarom gaan we bij elk feest tot het uiterste om op een professionele en verantwoorde manier leerlingen het beste schoolfeest te bezorgen op hun eigen school. En stiekem zijn we behoorlijk trots dat we dat op heel veel scholen mogen doen! #waarisdatfeestje? #ookbijjullieopschool?

Hopelijk tot snel!

Het DBSF-Feestteam.

Onze recente feestjes!

DBSF talent in opleiding!
#toekomst #talent #laatmaarkomen #meerfeestjes #waarisdatfeestje
... ik wil meer zien!!See Less

Check meer foto's op Facebook

Party in the Jungle op RSG 't Rijks!! #brugklasspecial #Thunderplugs #waarisdatfeestje! ... ik wil meer zien!!See Less

Check meer foto's op Facebook

De kop is er af! Met een super leuk feestje op het brugklaskamp van het Huygens College uit Heerhugowaard! #naregenkomtDBSF! #Thunderplugs #waarisdatfeestje ... ik wil meer zien!!See Less

Check meer foto's op Facebook

Hallo vakantiegangers!
Hebben jullie een leuke vakantie gehad? Wij hebben niet echt stil kunnen zitten maar daarover later meer. Wij zijn in elk geval meer dan klaar voor een nieuw schooljaar vol waanzinnige, vette schoolfeesten en natuurlijk hopen we jullie daar weer te zien! #waarisdatfeestje? #Thunderplugsiserookweerbij
... ik wil meer zien!!See Less

Check meer foto's op Facebook

Deze bazen gingen hard vorige week op het RSG 't Rijks. Wat een knal plaat! StukTV als aanvullende act op jouw schoolfeest? Informeer naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/stuktv/posts/1602028269821584
... ik wil meer zien!!See Less

Check meer foto's op Facebook

Spaanse temperaturen en Friese feestbeesten! Heel Nederland heeft vakantie en hier op CSG Liudger te Burgum sluiten we een fantastisch schooljaar af! Fijne vakantie en tot volgend schooljaar. #waarisdatfeestje #thunderplugs #zomer #party #dbsf ... ik wil meer zien!!See Less

Check meer foto's op Facebook

Het halve land is met vakantie, maar hier knallen we nog een feestje! IJburg College is aan. #thunderplugs #waarisdatfeestje #dbsf ... ik wil meer zien!!See Less

Check meer foto's op Facebook

onze werkwijze

Aangezien het letterlijk en figuurlijk gaat om het bouwen van een feest, gaan we graag persoonlijk met jullie om.
Op die manier kunnen we op een open en directe manier met elkaar communiceren en voorkomen we teleurstellingen.

Kennismaking

We komen graag bij de school op de koffie om elkaar en de locatie beter te leren kennen. Dat geeft ons de gelegenheid om uit te leggen wat ons drijft om schoolfeesten te verzorgen, maar ook om een goed en compleet beeld van de school te krijgen. Hoe beter wij het karakter van de school begrijpen, hoe beter wij kunnen meedenken met het invullen van het schoolfeest.

Ideeën

Bij het vormgeven van een schoolfeest beginnen we graag met het bedenken van een thema rond het feest. Zo hebben we vier kant en klare concepten ontwikkeld waar we gelijk mee aan de slag kunnen maar misschien zijn er wel andere leuke ideeën. Er zijn genoeg manieren om een schoolfeest vernieuwend in te vullen en daar denken wij graag, samen met jullie, in mee!

Offerte

Na alle ideeën, wensen en mogelijkheden te hebben geïnventariseerd gaan we bekijken of dit binnen budget gerealiseerd kan worden. We zijn graag transparant over onze tarieven zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Meestal kunnen we gelijk een prijs communiceren maar soms nemen we alle informatie mee naar huis en doen we later een passend voorstel.

Voorbereiding

We plannen samen het feest en gaan dit goed voorbereiden. We zorgen voor promotiemiddelen om alle leerlingen in de feeststemming te krijgen, maar we gaan ook in op praktische zaken voor het feest zelf. Het is belangrijk dat we allemaal weten wat ons die dag te wachten staat zodat alles soepel verloopt en we terug gaan kijken op een onwijs geslaagde avond!

Party time

Tijd voor een waanzinnig schoolfeest! Dankzij de voorbereiding staat de show binnen ‘no time’ opgebouwd en kunnen we volgens plan beginnen. Tijdens het feest blijven we met elkaar in gesprek om waar nodig, snel te kunnen reageren. We zijn scherp op de sfeer en het volume middels een decibel meter, om het feest verantwoord los te laten barsten!

Evaluatie

Met elke school bouwen we graag een lange relatie op en streven daarom naar 100% klanttevredenheid. Het evalueren van een schoolfeest vinden wij dus super belangrijk. Complimenten krijgen is fijn maar we zijn vooral geïnteresseerd in eventuele punten die minder goed zijn verlopen. Met onze kritische houding willen we maximale kwaliteit blijven nastreven.

we helpen je graag verder

Wil je meer informatie of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen, dus ook ’s avonds en in het weekend.

078-8420341